Betaling achteraf

Wanneer u voor betaling achteraf kiest, betaalt u het volledige factuurbedrag pas nadat de producten zijn geleverd. De betaling gebeurt dan via overschrijving op de op de factuur vermelde bankrekening.

Betaling achteraf is niet mogelijk wanneer het adres van levering afwijkt van het factuuradres.

PayPal

Met PayPal betaalt u tijdens het bestellen via uw PayPal-rekening. Voorwaarde voor de betaling is een PayPal-rekening, die u ook tijdens het bestellen kunt openen.

Wanneer u voor betaling met PayPal kiest, wordt u automatisch naar de website van PayPal doorgestuurd om daar de betaling af te ronden. Meer informatie over PayPal vindt u op de website van PayPal.

Uw PayPal-account wordt pas belast nadat uw bestelling definitief bevestigd is.  

Creditcard

Bij de Lidl-Fotoservice kunt u gemakkelijk en veilig met uw VISA of Mastercard betalen. Het factuurbedrag wordt in eerste instantie gereserveerd. Uw creditcard wordt pas belast nadat uw bestelling definitief bevestigd is.

Wanneer u uw bestelling via kredietkaart wenst te betalen, selecteert u tijdens het bestellen gewoon ‘Kredietkaart’ als betaalwijze. In de volgende stap dient u dan de onderstaande kredietkaartgegevens in te voeren:

  • Type kaart
  • Kredietkaartnummer
  • Geldigheidsduur
  • Verificatiecode

De verificatiecode bestaat uit drie nummers en is te vinden op de achterzijde van uw kredietkaart. De code versterkt de veiligheid van de betaling via het internet.

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.