Het Lidl fotoboek in alle formaten 

Je mooiste momenten en herinneringen verdienen een stijlvolle omlijsting. Voor de Lidl-fotoboeken kun je kiezen uit verschillende kaften, zoals een harde kaft, een zachte kaft of een linnen kaft. Er zijn verschillende afmetingen en sjablonen beschikbaar. Maak een fotoboek in staand of liggend A4-formaat of in de vorm van een vierkant boek. Voor het type papier zijn er drie verschillende keuzemogelijkheden. Laat je foto's op klassiek papier afdrukken, of kies voor mat of glanzend fotopapier. Maak een gepersonaliseerd fotoboek met behulp van onze besteleditor en voeg je eigen unieke tekst toe.

Bestel je fotoboek in slechts enkele stappen

Voor het ontwerp van een gepersonaliseerd fotoboek heb je twee mogelijkheden: onze opmaakassistent gebruiken en kiezen uit vele ontwerpsjablonen, of handmatig je eigen fotoboek samenstellen. Ontwerp elke pagina precies zoals je wenst. Alle binnenpagina's kunnen afzonderlijk worden opgemaakt. Kaders, tekst, illustraties en maskereffecten: onze fotoboekdesigner biedt eindeloos veel mogelijkheden om je creativiteit op los te laten. Wanneer je weinig tijd hebt, kun je eenvoudig onze ontwerpsjablonen gebruiken. Als je een bepaald thema selecteert, wordt het boek automatisch met ontwerpelementen gevuld. Kies hiervoor achtergronden, effecten, pagina-indelingen en illustraties die bij het thema passen. Op die manier ontstaat een mooie ontwerpsjabloon die je naar wens met foto's en tekst kunt vullen en aanpassen.

Onze tips voor fotoboeken!

Maak eenvoudig een fotoboek met onze fotoboekdesigner

Gebruik de uitgebreide gratis ontwerp- en bestelsoftware als je gedurende een langere periode aan je fotoboek wilt werken en de wijzigingen wilt opslaan. Als je in de webbrowser zes uur lang niet aan je fotoboek hebt gewerkt, gaan alle wijzigingen verloren. Het is dan ook handiger om je fotoboekproject tijdelijk, 60 dagen lang, te bewaren. Hiervoor klik je tijdens het bewerken van het fotoboek op het blauwe diskettesymbool in de bovenste menubalk in de producteditor. Let op: na 60 dagen worden je opgeslagen fotoboeken verwijderd, tenzij je de bewaarperiode verlengt. Een paar dagen voordat de periode van 60 dagen verstrijkt, krijg je een herinnering via e-mail met de mogelijkheid om het product nog eens 60 dagen lang te bewaren.

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.