Fotoboek hardcover A4-formaat liggend, glanzend fotopapier

Topkwaliteit voor je herinneringen!

Vanaf  34.49*

Specificaties:

  • True hoogglans fotopapier
  • Vlakke panoramapagina's
  • Verbeterde kleurintensiteit en scherpte
  • A4 liggend (ong. 28,5 x 19,5 cm)
  • 26 - 98 pagina's

Snelle levering Levering binnen 6 werkdagen
Nu ontwerpen

Of gebruik Lidl-Fotos Bestelsoftware om uw product op uw computer te maken (hiervoor is geen internetverbinding vereist).

Het chique fotoboek op hoogglans fotopapier is ideaal voor herinneringen aan speciale gelegenheden, zoals vakanties, huwelijken en geboortes. De premium kwaliteit zorgt ervoor dat je boek bestand is tegen vingerafdrukken, één van meest prijzenswaardige eigenschappen van het fotoboek. De speciale Leporellobinding zorgt er bovendien voor dat doorlopende panoramapagina's vlak blijven. Daarom kun je foto's centreren op de vouw en uitspreiden over een hele dubbele pagina. Omdat de pagina's en de omslag niet worden gedrukt, maar worden ontwikkeld op een manier die vergelijkbaar is met het ontwikkelen van foto's, zijn de afbeeldingen in het boek haarscherp en hebben ze een extreem hoge resolutie. De omslag die je het naar eigen inzicht kunt ontwerpen, heeft een matte afwerking.

Je foto's spelen de hoofdrol in je fotoboek. Je kunt ze nog mooier maken met een fantasievolle omlijsting, met effecten in de hoeken en maskers. Je kunt ook voor elke pagina een achtergrond kiezen. Voeg net zo veel tekst toe als je zelf wilt en versier je boek met bijpassende afbeeldingen. De sjablonen voor paginalay-out helpen je om de foto's en teksten in je boek te rangschikken.

Je kunt je fotoboek ook een speciaal thema meegeven, bijvoorbeeld Baby of Huwelijk. Als je een thema selecteert, wordt je boek automatisch versierd met ontwerpelementen als passende achtergronden, effecten, paginalay-outs en afbeeldingen. Zo krijg je dan een prachtige ontwerpsjabloon die je naar eigen inzicht verder met foto's en teksten kunt aanpassen.

Gratis Lidl-Fotos Bestelsoftware

Gratis Lidl-Fotos Bestelsoftware

Met onze gratis software kunt u uw fotoproducten aanpassen!

Gratis software
*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.