Fotoboek hardcover A4-formaat staand

Verzamel je mooiste foto's in een fotoboek en geniet steeds opnieuw!

Vanaf  17.99*

Specificaties:

  • Gelijmd hardcover A4 staand (ong. 21 x 27,6 cm)
  • 24 - 200 pagina's

Snelle levering Levering binnen 6 werkdagen
Nu ontwerpen

Of gebruik Lidl-Fotos Bestelsoftware om uw product op uw computer te maken (hiervoor is geen internetverbinding vereist).

Bestel nu je fotoboek met tot maar liefst 200 pagina's!

Het professionele gelijmde fotoboek in een sterke hardcover. De lijmbinding zorgt ervoor dat de omslag en de pagina's stevig aan elkaar vastzitten. Dat maakt het fotoboek bestand tegen de tijd. De hoogwaardige harde omslag heeft een glanzende coating die het fotoboek de uitstraling verleent van een echt boek. Elk fotoboek is uniek, omdat je zelf het ontwerp maakt voor de inhoud en de omslag. Je kunt dus niet alleen boeken maken voor je favoriete foto's, maar net zo goed een boek met al je favoriete recepten.

Je foto's spelen de hoofdrol in je fotoboek. Je kunt ze nog mooier maken met een fantasievolle omlijsting, met effecten in de hoeken en maskers. Je kunt ook voor elke pagina een achtergrond kiezen. Voeg net zo veel tekst toe als je zelf wilt en versier je fotoboek met bijpassende afbeeldingen. De sjablonen voor paginalay-out helpen je om de foto's en teksten in je fotoboek te rangschikken.

Je kunt je fotoboek ook een speciaal thema meegeven, bijvoorbeeld Baby of Huwelijk. Als je een thema selecteert, wordt je boek automatisch versierd met ontwerpelementen als passende achtergronden, effecten, paginalay-outs en afbeeldingen. Zo krijg je dan een prachtige ontwerpsjabloon die je naar eigen inzicht verder met foto's en teksten kunt aanpassen.

Gratis Lidl-Fotos Bestelsoftware

Gratis Lidl-Fotos Bestelsoftware

Met onze gratis software kunt u uw fotoproducten aanpassen!

Gratis software
*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.