Fotocadeaus met herinneringswaarde – maak van je lievelingsfoto's een uniek geschenk

Leg de mooiste momenten vast op een gepersonaliseerd fotogeschenk waar je naasten elke dag weer van kunnen genieten. Een fotomok om elke dag uit te drinken of een kussen met je lievelingsfoto. Laat je fantasie de vrije loop met de gepersonaliseerde fotocadeaus. Wij wensen je veel plezier met je geschenk, voor jezelf of voor iemand anders.

Overige gepersonaliseerde geschenken
Onze bestsellers

Persoonlijke fotocadeaus voor elke gelegenheid

Hele lieve mensen verdienen bijzondere cadeaus. Met fotocadeaus van Lidl zorg je bij elke gelegenheid voor een prachtige verrassing. Wij helpen je bij het maken van originele en persoonlijke geschenken. Hiervoor zijn verschillende producten beschikbaar. Leg je lievelingsfoto's vast op een opvallend geschenk, zoals bedrukte fotokussens, shirts, fotopuzzels of mokken. Maak je naasten daar elke dag weer blij mee. Vrienden, bekenden, familieleden: in ons productassortiment vind je voor iedereen een geschikt fotogeschenk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotomok voor je partner? Met gepersonaliseerde woonaccessoires, bedrukt met je favoriete foto, geef je jouw huis een persoonlijk karakter.

Onze tips

Problemen bij het ontwerpen?

Bij de Lidl-fotoservice zijn niet alleen bijzondere cadeaus voor geliefden te vinden. Wie een cadeau zoekt voor zijn ouders of vrienden, kan eveneens uit vele fotocadeaus kiezen. Laat voor Vaderdag of als kerstcadeau een fotoaccessoire bedrukken met een persoonlijke foto uit de kindertijd en maak je naasten heel erg blij. Voor het ontwerpen van een gepersonaliseerd fotogeschenk kun je gebruikmaken van de besteleditor. Met deze editor kun je een passend thema kiezen voor het fotogeschenk. Je kunt er niet alleen je favoriete afbeeldingen toevoegen, maar ook mooie achtergronden, illustraties, spreuken en andere effecten. Op die manier creëer je unieke geschenken die niet in de winkel te koop zijn. Ons assortiment omvat onder andere bedrukte T-shirts, fotomokken, fotokussens, sneeuwbollen, muismatten, glazen snijplanken en sleutelhangers met een persoonlijke foto. Met onze besteleditor kun je heel eenvoudig en met veel plezier creatieve geschenkideeën werkelijkheid laten worden.

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.