Kaarten – je mooiste foto's voor elke gelegenheid

Ontwerp je eigen wenskaart en laat je mooiste foto-opname voor zich spreken. Een mooi idee voor een uitnodiging voor een bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft, doopsel of verjaardag, of voor een bedankkaartje voor lieve vrienden en familie. Kaarten zijn altijd een leuk idee om een aankondiging een persoonlijk karakter te geven. Kies een geschikte fotokaart uit de verschillende ontwerpsjablonen voor diverse gelegenheden.
 

Wenskaart XXL staand format met niet-gebroken vouw

Zo werkt het

Kaarten maken

Maak gepersonaliseerde Kaarten en -ansichtkaarten met je mooiste foto's. We bieden verschillende mogelijkheden om je creativiteit op los te laten. Ga naar de editor voor Kaarten en ontdek de verschillende ontwerpsjablonen. Je kunt zelf een fotoansichtkaart maken of een uitnodiging of tafelkaart voor een speciale gelegenheid ontwerpen. Kies eerst een geschikte lay-out. Aan de linkerkant staan verschillende categorieën, gerangschikt naar gelegenheid, zoals "Geboorte", "Kerstmis" of "Huwelijk". Nadat je hieruit een keuze hebt gemaakt, kun je een foto naar keuze uploaden. Vergeet niet het gewenste aantal op te geven voordat je de bestelling plaatst. Binnen enkele dagen worden de Kaarten bij je thuis afgeleverd.

Onze tips!

Voeg foto's, tekst, achtergronden, leuke effecten en illustraties toe aan je Kaarten. Plaats tekst en belangrijke delen van foto's ongeveer 5 mm van de rand vandaan, omdat dit gedeelte wordt weggesneden. In de webbrowser kun je jouw ontworpen Kaarten 60 dagen lang bewaren. Klik hiervoor op het blauwe diskettesymbool in de bovenste menubalk in de producteditor. Na 60 dagen worden je opgeslagen fotoproducten verwijderd, tenzij je de bewaarperiode verlengt. Kort voordat de bewaarperiode afloopt, sturen wij je een herinnering via e-mail met de mogelijkheid om de bewaarperiode van je opgeslagen Kaarten of -afdrukken in je gebruikersaccount te verlengen. Als je foto's gedurende een langere periode wilt bewaren, raden wij je aan de uitgebreide gratis ontwerp- en bestelsoftware te gebruiken.

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.