Kalenders – voor de mooiste momenten van het jaar

In de loop van een jaar worden er vele mooie foto's gemaakt, zowel opnamen van bijzondere gelegenheden als spontane kiekjes. Met een gepersonaliseerde fotokalender breng je al je lievelingsfoto's samen en wordt elke maand bijzonder. Onze fotokalenders zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een mooi geschenk, en niet alleen als nieuwjaarscadeau.

Onze bestsellers

Zo werkt het

Fotokalender maken

Maak een gepersonaliseerde fotokalender met je mooiste foto's. We bieden verschillende mogelijkheden om je creativiteit op los te laten. Ga naar de editor voor fotokalenders en ontdek de verschillende ontwerpsjablonen. Kies eerst het gewenste formaat en het jaar en klik vervolgens op "Artikel maken". In de foto-editor kun je het omslagblad en de verschillende kalenderpagina's naar wens ontwerpen. Voeg illustraties van verschillende thema's toe en kies een bijpassende achtergrond. Als het ontwerp is voltooid, geef je het gewenste aantal op en klik je op "Bestellen". Binnen enkele dagen wordt je fotokalender bij je thuis afgeleverd. De fotokalender is een perfect cadeau voor een verjaardag of het begin van het schooljaar.

Onze tips!

Vul je fotokalender met foto's, tekst, achtergronden, leuke effecten en illustraties. Plaats tekst en belangrijke delen van foto's ongeveer 5 mm van de rand vandaan, omdat dit gedeelte wordt afgesneden. In de webbrowser kun je bovendien je ontworpen fotokalender 60 dagen lang bewaren. Klik hiervoor op het blauwe diskettesymbool in de bovenste menubalk in de producteditor. Na 60 dagen worden je opgeslagen fotoproducten verwijderd, tenzij je de bewaarperiode verlengt. Kort voordat de bewaarperiode afloopt, sturen wij je een herinnering via e-mail met de mogelijkheid om de bewaarperiode van je opgeslagen fotokalender in je gebruikersaccount te verlengen. Als je foto's gedurende een langere periode wilt bewaren, raden wij je aan de uitgebreide gratis ontwerp- en bestelsoftware te gebruiken.

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.