Een gepersonaliseerd telefoonhoesje maken

Fotograferen, surfen of gewoon telefoneren, smartphones worden overal voor gebruikt en zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Er is een grote keuze aan telefoonaccessoires, smartphonecases en telefoonhoesjes beschikbaar om deze veelzijdige maar gevoelige apparaten te beschermen tegen stoten en krassen. Met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met je lievelingsfoto, wordt je smartphone een stijlvolle blikvanger.

Gepersonaliseerd telefoontelefoonhoesje met je lievelingsfoto – productgegevens smartphonecases

  • Volledig bedrukt
  • Gratis ontwerpsjablonen
  • Materiaal: 100% kunststof
  • Verkrijgbaar met en zonder bumper
  • Te personaliseren met tekst en effecten
  • De hoogste kwaliteit voor een optimale bescherming

Zo werkt het

Je bestelling stap voor stap

Maak snel en probleemloos een gepersonaliseerd telefoonhoesje bij Lidl-Fotos. Nadat je het juiste model telefoonhoesje voor je smartphone hebt uitgezocht, klik je op "Artikel maken" om naar de overzichtspagina te gaan. Nu heb je verschillende mogelijkheden om je telefoonhoesje te personaliseren. Plaats je lievelingsfoto van dit moment rechtstreeks op het telefoonhoesje en je kunt verdergaan met bestellen. Je kunt ook een ontwerp kiezen uit de vele lay-outs en eventueel tekst toevoegen. In de case-editor heb je volledige vrijheid in het ontwerpen van een beschermend telefoonhoesje. Hierin kun je een achtergrond kiezen of een kader, maskereffect of illustratie toevoegen. Als je klaar bent met het ontwerpen van je telefoonhoesje, plaats je het telefoonhoesje in je winkelmandje.

Onze tips!

Voeg foto's, tekst, achtergronden, leuke effecten en illustraties toe aan je telefoonhoesje. Plaats tekst en belangrijke delen van foto's niet in de aangegeven kantlijn, omdat dit gedeelte wordt weggesneden. In de webbrowser kun je je werk 60 dagen lang bewaren. Klik hiervoor op het blauwe diskettesymbool in de bovenste menubalk in de producteditor. Na 60 dagen worden je opgeslagen fotoproducten verwijderd, tenzij je de bewaarperiode verlengt. Kort voordat de bewaarperiode afloopt, sturen wij je een herinnering via e-mail met de mogelijkheid om de bewaarperiode van je opgeslagen telefoonhoesje in je gebruikersaccount te verlengen. Als je foto's gedurende een langere periode wilt bewaren, raden wij je aan de uitgebreide gratis ontwerp- en bestelsoftware te gebruiken.

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.