Wanddecoratie –  een gepersonaliseerd kunstwerk maken

Met gepersonaliseerde wanddecoratie geef je je huis een persoonlijk karakter. Voor je gepersonaliseerde kunstwerk kun je kiezen uit verschillende te bedrukken materialen. Van een klassieke canvas op houten spieraam tot een fotoafdruk achter hoogwaardig Foto achter acryl, alle wanddecoratie kan met tekst, illustraties en effecten worden gepersonaliseerd.

Onze bestsellers

Zo werkt het

Je bestelling stap voor stap!

Kies vervolgens het gewenste dragermateriaal in de lijst en klik op "Artikel online maken". Op de volgende pagina kies je het formaat, bijvoorbeeld staand of liggend, en de afmetingen. Als volgende stap kun je in de editor tekst, illustraties of effecten toevoegen aan je geselecteerde wanddecoratie. Je kunt bovendien je canvas of ander dragermateriaal met illustraties versieren. Let er bij het ontwerpen op dat je geen belangrijke delen van de foto aan de randen plaatst, omdat deze om het spieraam worden geslagen.

Onze tips!

Wij raden aan om op grotere formaten als stabilisatie van je wanddecoratie een aluminium frame te laten monteren. Dit speciale montagesysteem kan optioneel tijdens het bestellen worden gekozen. In je ontwerp voor je wanddecoratie in extra groot formaat kun je ook meerdere foto's, teksten, achtergronden, effecten en illustraties verwerken.
Houd er bovendien rekening mee dat je gepersonaliseerde fotoboek of collage en wijzigingen daaraan in de webbrowser verloren gaan wanneer je zes uur lang niet aan de fotobestelling hebt gewerkt. In de webbrowser kun je jouw ontworpen wanddecoratie 60 dagen lang bewaren. Klik hiervoor op het blauwe diskettesymbool in de bovenste menubalk in de producteditor. Na 60 dagen worden je opgeslagen fotoproducten verwijderd, tenzij je de bewaarperiode verlengt. Kort voordat de bewaarperiode afloopt, sturen wij je een herinnering via e-mail met de mogelijkheid om de bewaarperiode van je opgeslagen wanddecoratie in je gebruikersaccount te verlengen. Als je wanddecoratie gedurende een langere periode wilt bewaren, raden wij je aan de uitgebreide gratis ontwerp- en bestelsoftware te gebruiken.
 

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.