Snelle levering

Wij vertrouwen onze zendingen toe aan betrouwbare partners die ons garanderen dat zij de bestellingen binnen de gestelde termijnen kunnen leveren. Een overzicht van de levertijden vindt u hier. Volgens de gekozen productcategorie worden er verzendkosten in rekening gebracht zoals aangegeven op de prijslijst.

Veilige betalingen

Wij behandelen de gegevens van onze klanten volstrekt vertrouwelijk. De persoonsgegevens worden gecodeerd door middel van SSL-technologie (Secure Sockets Layer), een moderne techniek die in e-commerce wordt gebruikt om de gegevens die via het internet worden verzonden te beschermen.

Gratis bestelsoftware

Met onze bestelsoftware kunnen gebruikers hun foto's bewerken wanneer zij dat willen. De gewenste afbeeldingen hoeven alleen opgeslagen te worden om op een later moment bewerkt te worden. De software biedt bovendien nog andere functies om de afbeeldingen te bewerken om zo een uniek fotoproduct te leveren!

Hoogstaande kwaliteit tegen lage prijzen

Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Dit kunnen we doen omdat we met betrouwbare partners samenwerken. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u zich wenden tot onze klantenservice waar zij u met alle plezier zullen helpen.

Grafische effecten toevoegen

Maak uw foto nog mooier door net dat ene toe te voegen waardoor hij uniek wordt. Gebruik daarvoor gratis verschillende grafische elementen door bijvoorbeeld een lay-out te maken of achtergronden, clipart of andere effecten toe te voegen. Wij wensen iedereen veel plezier tijdens het creatieve proces!

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.