Snelle levering

Voor de verzending werken wij samen met betrouwbare partners om uw bestelling volgens afspraak bij u te kunnen afleveren. U treft hier een overzicht van de levertijden aan. Per productcategorie brengen wij een vast tarief voor verzendkosten in rekening, dat u in de prijslijst aantreft.

Prijzen & Levering

Veilig winkelen

Wij behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk. Persoonsgegevens versleutelen wij met behulp van de SSL-technologie (Secure Sockets Layer). Dit is een moderne methode in de e-commerce om gegevens te beveiligen bij de overdracht via het internet.

Gratis bestelsoftware

Onze gratis bestelsoftware biedt u de mogelijkheid om de tijd te nemen bij de vormgeving van uw fotoproduct – sla uw fotoproduct gewoon op en werk op een later tijdstip verder aan uw design. In de bestelsoftware treft u bovendien extra functies aan voor beeldbewerking en -optimalisatie. Daarmee wordt uw fotoproduct een echte highlight!

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Wij volgen ons motto om u de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs aan te bieden. Dit kunnen wij u garanderen doordat wij onze betrouwbare partners zorgvuldig hebben geselecteerd. Als u een keer niet tevreden bent, neem dan gewoon contact op met onze klantenservice – wij helpen u graag verder.

Contact

Vele gratis ontwerpsjablonen

U kunt verschillende gratis designelementen gebruiken, om uw fotoproduct nét dat beetje extra te geven. Ontwerp uw fotoproduct met aanvullende lay-outs, achtergronden, Clip Arts of effecten. Veel plezier bij de creatieve vormgeving!