Stijlvolle blikvanger voor aan je eigen muur: foto afdrukken op Foto op aluminium

Gepersonaliseerde wanddecoratie, zoals een mooie foto op Foto op aluminium, geeft je huis een uniek karakter. Laat je mooiste vakantiefoto of je favoriete huwelijksfoto afdrukken op Foto op aluminium. Het hoogwaardige materiaal maakt van je foto een fraaie blikvanger. Vanwege de stabiliteit en duurzaamheid is Foto op aluminium het optimale materiaal voor hoogwaardige wanddecoratie.

Gepersonaliseerde wanddecoratie op Foto op aluminium maken

Hoogwaardig dragermateriaal voor foto's, voor bijzonder momenten

Picture
  • Gedrukt op hoogwaardig fotopapier van 230 g/m²
  • Afgewerkt met een uv-beschermlaag van hoge kwaliteit
  • Foto op aluminium met een materiaaldikte van 3 mm
  • Wanddecoratie in glanzende en zijdeglans uitvoering verkrijgbaar
  • Keuze uit verschillende formaten
  • Alle wanddecoratie wordt geleverd met bijbehorend montagesysteem
Foto op vierkant aluminium
Foto op RECHTHOEKIG aluminium
Foto op BREEDBEELD aluminium

Opmerking over het materiaal van foto's op Foto op aluminium:

Onze Foto op aluminiumplaten zijn zogenaamde sandwichplaten. Aan de voor- en achterzijde zijn 0,3 mm dikke afdekplaten van wit aluminium aangebracht. Het dragermateriaal tussen de aluminium platen bestaat uit de kunststof polyethyleen. Deze constructie zorgt ervoor dat het materiaal niet kan buigen of vervormen. Wij raden aan om op grotere formaten (vanaf ongeveer 40x60 cm) als stabilisatie een aluminium frame te laten monteren. Dit speciale montagesysteem kan optioneel tijdens het bestellen worden gekozen. Maak een ontwerp voor je wanddecoratie in extra groot formaat met meerdere foto's, teksten, achtergronden, effecten en illustraties.

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.