Stijlvolle blikvanger voor aan je eigen muur

Je lievelingsfoto als Foto op galerijprint

De premium wanddecoratie voor de veeleisende fotoliefhebber: bij de Foto op galerijprinttechniek wordt het stabiele aluminium dibondmateriaal gebruikt als drager waarop een afdekplaat van acrylglas wordt aangebracht voor een glanzende afwerking. Geef je favoriete opnamen een speciale omlijsting en kies voor de premium variant onder de wanddecoratieproducten.

Picture

Exclusieve foto's als Foto op galerijprint afdrukken

Hoogwaardig dragermateriaal voor speciale herinneringen
  • Gedrukt op hoogwaardig fotopapier van 230 g/m²
  • Aluminium dibond en acrylglas met een dikte van 3 mm
  • Acrylglas vervaardigd van stabiel Plexiglas®
  • Wanddecoratie in extra groot formaat, te personaliseren met foto's, illustraties en tekst
  • Keuze uit verschillende formaten
  • Alle wanddecoratie wordt geleverd met bijbehorend montagesysteem
FOTO OP VIERKANT galerijprint
FOTO OP RECHTHOEKIG galerijprint
FOTO OP BREEDBEELD galerijprint

Opmerking over het materiaal van foto's als Foto op galerijprint:

Onze Foto op galerijprint bestaat uit een 3 mm dikke aluminium dibondplaat waarop het belichte fotopapier wordt aangebracht. Om de wanddecoratie nog mooier te maken, wordt het geheel voorzien van een 3 mm dikke plaat van acrylglas. Deze constructie zorgt ervoor dat het materiaal niet kan buigen of vervormen. Wij raden aan om op grotere formaten (vanaf ongeveer 40x60 cm) als stabilisatie een aluminium frame te laten monteren. Dit speciale montagesysteem kan optioneel tijdens het bestellen worden gekozen. Maak je ontwerp voor je wanddecoratie in extra groot formaat nog mooier met meerdere foto's, teksten, achtergronden, effecten en illustraties.

*

Actievoorwaarden

Tenzij anders vermeld, zijn alle prijzen inclusief BTW en exclusief verzendkosten conform de prijslijst. Prijs is inclusief BTW, excl. verzendkosten.